JPS Konsult

Kontakta oss

Välkommen till D-L Ingenjörsbyrå

D-L Ingenjörsbyrå är ett företag som arbetar med mekanisk maskinkonstruktion och produktutveckling. Under de 25 år som bolaget verkat har vi samlat på oss mycket erfarenhet, något som vi gärna delar med oss av till våra kunder. Att ta sig an en ny utmaning, där vårt kunnande och våra kunders kompetenser sammanförs är inte bara till projektens fördel, det är också en stor del i vår fortsatta utveckling. På våra kontor i Bunkeflostrand har vi 16 maskiningenjörer som gärna hjälper till att lösa era utmaningar. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med er.

200+

SLUTFÖRDA PROJEKT

70+

likes på facebook

20+

års erfarenhet

Om oss

DL Ingenjörsbyrå AB grundades 2016 och företaget har sitt säte i södra Sverige. DL Ingenjörsbyrå är ett familjeföretag som hjälper sina kunder genom projekteringsskedet. Med vår gedigna kunskap och över 30 års erfarenhet inom branschen, har vi möjlighet att ta fram kompletta lösningar inom vårt område som underlättar arbetet för kunden. Vårt mål är att vara det självklara valet när det gäller bygglovshandlingar, konstruktionshandlingar samt konstruktionsberäkningar. För att sluta cirkeln tar vi även hjälp av olika leverantörer som vi också varmt kan rekommendera

Samarbetspartners

DL Ingenjörsbyrå AB grundades 2016 och företaget har sitt säte i södra Sverige. DL Ingenjörsbyrå är ett familjeföretag som hjälper sina kunder genom projekteringsskedet. Med vår gedigna kunskap och över 30 års erfarenhet inom branschen, har vi möjlighet att ta fram kompletta lösningar inom vårt område som underlättar arbetet för kunden. Vårt mål är att vara det självklara valet när det gäller bygglovshandlingar, konstruktionshandlingar samt konstruktionsberäkningar. För att sluta cirkeln tar vi även hjälp av olika leverantörer som vi också varmt kan rekommendera:

Kontakta oss

Lämna ett meddelande så hör vi av oss till dig